Aangenaam trainen in een 38 graden cabine

MET PERSOONLIJKE BEGELEIDING / COACHING

MET PERSOONLIJKE BEGELEIDING / COACHING

Over ons

Lekker in je vel en stralend gezond!

 

Dat is waar Studio Fit & Joy voor staat. Sporten in een warmte cabine bij 38 graden zorgt voor een goede doorbloeding en vetverbranding.

Ook vermindert het cellulitis en je verliest centimeters.

 

Werkwijze

Tijdens de intake is er een weeg- en meetmoment. We bespreken de uitkomsten en berekenen jouw BMI. Aan de hand van deze gegevens stellen jouw doelen. Vervolgens begin je met een korte 1e training in de cabine.

Voedingsadvies

Naast het sporten in de warmtecabine geven we je ook graag voedingsadvies. Evenwichtige voeding gecombineerd met het bewegen in de warmtecabine zorgt namelijk voor een optimaal eindresultaat.

 


Wat hebben wij u te bieden?


Bij Studio Fit & Joy beweeg je in cabines van 38 graden. Je hoofd blijft buiten de cabine en dus koel. Communiceren is daarom gewoon mogelijk. Je traint bij ons onder persoonlijke begeleiding. Bij elk bezoek bespreken we kort hoe het in de afgelopen periode gegaan is en er wordt gewogen. Wij werken met 3 cabines. Het kan voorkomen dat er tijdens je training iemand  binnen komt voor het gesprek en het weegmoment. Vind je het fijn om samen te komen? Geen probleem. Liever echt privé trainen zonder dat andere mensen erbij zijn? Ook dat is bespreekbaar.