Studio Fit & Joy hanteert onderstaande voorwaarden voor sport en beauty in Ingen:  

 

Iedere klant van Studio Fit & Joy te Ingen onderwerpt zich automatisch en onvoorwaardelijk aan de bepalingen van dit reglement en geeft dmv van een handtekening aan hiervan kennis te hebben genomen. 

 

Studio Fit & Joy, is gevestigd te Ingen, Dr A.R. Holplein 5, 4031 MB, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in de privacyverklaring op de website van Studio Fit & Joy. Contactgegevens: Studio Fit & Joy, Dr A.R. Holplein 5, 4031 MB, Ingen, Adinda, Annabel en Anouk zijn werkzaam in de studio en zijn te bereiken via info@studiofitenjoy.nl

 

Persoonsgegevens die worden verwerkt: Studio Fit & Joy, te Ingen verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten of omdat u via de website om informatie heeft gevraagd en deze zelf aan ons verstrekt. Overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: Voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, lengte, geboortedatum, overzicht van uw klachten (z.o.z)  door u vermeld en bankrekeningnummer. 

 

Het is strengste verboden te roken in de studio, in de sportruimtes is het dragen van schone sportkleding verplicht evenals het gebruik van een handdoek in de toestellen en een flesje water. 

 

Uw klantenkaart (strippenkaart) is persoonsgebonden, onbeperkt geldig.

 

Afzeggen van een afspraak bij Studio Fit & Joy kan tot 8 uur van te voren, bij korter dan 8 uur wordt er een halve training in rekening gebracht, bij niet afmelden een hele.

 

Vanzelfsprekend bezorgen klanten elkaar op geen enkele manier overlast.

 

De klant verklaart zich gezond te voelen en de oefeningen liggend uit te kunnen voeren. Studio Fit & Joy geeft geen medisch advies, klanten zijn te alle tijden zelf verantwoordelijk voor het consulteren van een arts voor hetzij na een bezoek bij Studio Fit & Joy. Klanten gebruiken de faciliteiten van Studio Fit & Joy, te Ingen op eigen risico en Studio Fit & Joy erkend geen aansprakelijkheid voor schade en of letsel ontstaan naar aanleiding van het gebruik van de faciliteiten en wijst alle eventuele schade door  blessures / klachten van de hand. 

  

 

Studio Fit & Joy, te Ingen is niet aansprakelijk voor verlies en/of diefstal van eigendommen van haar klanten. 

 

 

 

Studio Fit & Joy, te Ingen houdt zich het recht voor om het totaal aantal ingeschrevenen te beperken, evenals het wijzigen van openingstijden, lesindeling en tarieven. 

 

Klanten parkeren niet op de oprit voor de ingang, maar op het Plein. Studio Fit & Joy, te Ingen kan derhalve geen enkele garantie geven omtrent de beschikbaarheid van vrije parkeerruimte. Klanten van Studio Fit & Joy, te Ingen kunnen geen aanspraak maken op schadevergoeding, hoegenaamd dan ook welke is ontstaan op de parkeerplaats, klanten parkeren op eigen risico.